Pasó | Top Albania Radio by Top Albania Radio Podcasts

Pasó | Top Albania Radio

All Sports në një program të vetëm për 60 minuta me bpm atletik. Top Albania Radio i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë me revistën ‘Pasó’. Koncenptuar si një shosh info argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre si edhe luani për të fituar dhurata.

Radio: Top Albania Radio
Category: Sports & Recreation
 • 61 
  - Paso 23 Shtator, Kombëtarja, Reja dhe ajo që do të vijë më pas!
  Sat, 24 Sep 2022
 • 60 
  - Paso 16 Shtator, Goleada e Tiranës, #AlegriOUT dhe goli unik i Haaland!
  Sat, 17 Sep 2022
 • 59 
  - Vdekja e Mbretëreshës Elizabeth, lajmi që tronditi botën komentohet në “Pasó” nga Arben Manaj!
  Sat, 10 Sep 2022
 • 58 
  - PASO 22 Korrik, Pushimet dhe menuja sportive gjatë verës
  Sat, 23 Jul 2022
 • 57 
  - PASO 15 Korrik, Partizani ‘lamtumirë’ Europës, Strakosha kontratë në Angli!
  Sat, 16 Jul 2022
Show more episodes

More sports & recreation podcasts

More sports & recreation international podcasts